Miben segíthetek?

SZEMÉLYES SEGÍTSÉG

Azoknak tudok segíteni, akik vállalják a szembesülést saját tudattalanukkal (közismerten: tudatalattival vagy árnyékkal) és az aktív részvételt az önismeret rögös és gyakran kényelmetlen útján.

A szabadidőm véges, és sok álmodó szeretné igénybe venni a segítségemet, ezért az ingyenes szolgáltatást a minimumra csökkentettem, s kérem, csak nagyon indokolt esetben éljenek ezzel a lehetőséggel!

***

Mivel a kérdésekre illeltve álomfejtésre fordított időm és energiám eltérő mértékű, így a költsége is eltérő: alkalmanként (álmonként vagy témakörönként) 1000 Ft és 6000 Ft között van. Akik rendszeresen igénybe veszik a segítségemet, az első kategóriába esnek, mivel az ismertség megkönnyíti a munkát.

***

Lehetőség van Skype-on történő konzultációra akár álomelemzés, akár egyéb pszichológiai probléma megoldás-keresése céljából. Ehhez keressen meg e-mailben az adott kérdésével, hogy az időpontot és a díjazást egyeztessük.

***

Sosem kérek előre fizetséget és mindig pontosan jelzem a szolgáltatásom árát. A fizetést számlával igazolom.

***

Tapasztalatom szerint 20-30 személyes álom alapos, közös megfejtése elegendő az önálló álomelemzés technikájának elsajátításához.

***

Aki az álomtesztet 6 hibapontnál kevesebbel megoldja, ingyen igénybeveheti a szolgáltatásomat egy alkalommal.

***

Amennyiben személyes konzultációt szeretne, akkor előzetesen egyeztetett időpontban, két órás ülésben Pomázon tudom önt fogadni.

***

A rémálmok, főleg a visszatérőek mindig egy komplexus feldolgozatlanságára utalnak, aminek sokszor nincs tudatában az álmodó. Segítek megfogalmazni a rémálomban rejlő komplexust és a feldolgozási lehetőségeket, amire szintén sokszor van utalás az álmokban.

A legjellegzetesebb, sajátos, vagy ún. életreszóló álmaink, vagy a ritka, archetipikus, mesés, varázslatos, különös álmaink többnyire a személyiségünk lenyomatát tartalmazzák, aminek a megértése, felfejtése megbízható önismereti lehetőség. Ebben is tudok segíteni.

Gyermekeink álmai elárulják nekünk, mi zajlik bennük a közvetlen környezetükkel kapcsolatban. Mivel meg akarnak felelni nekünk, megtanulják elhallgatni - egy idő után önmaguk elől is - a negatív érzéseiket, félelmeiket, ez azonban nem egészséges. Az álmaik felfedik a belső élményeiket, szorongásaikat, félelmeiket, de az örömeiket is. A nekik nyújtandó esetleges segítség és támogatás formáját az álmaik alapján könnyebben megválaszthatjuk. Ebben is kérheti a segítségemet.

***

Sem jósláshoz, sem látnoki feladatokhoz nem értek, munkám alapja a jungiánus pszichológiai szemlélet és a sokéves lélektani tapasztalat.

***

KÖNYVEM
Az Ad Librum Kiadó gondozásában megjelent az álomfejtésről írt könyvem, mely reményeim szerint a bevezetővel, és a 270 megfejtett álommal, valamint az álomszótárral mindenkinek segíthet az álma elemzésében. A könyv elfogyott, kérésre on-line küldök részleket a kérdéses témakörben, illetve dolgozom egy új kiadáson..

Vissza a lap tetejére>>